skip to Main Content

Jaarthema OMZIEN NAAR ELKAAR

Tijdens het schooljaar 2020-2021 gebruiken we het thema Omzien naar elkaar bij onze maandopeningen en vieringen. We lezen in de Bijbel dat God ons vraagt om naar elkaar te kijken, voor elkaar te zorgen en elkaar te helpen. Elke maand staan we met een maandthema stil bij deze opdracht.

Omzien naar elkaar zit soms in heel kleine dingen. Een bemoedigend woord. Een schouderklopje of een kaartje. Het lijkt niet veel, maar je doet een ander er een groot plezier mee. Laten we samen Omzien naar elkaar.

omzien-naar-elkaar

Onze eerdere jaarthema's waren:

Jaarthema PRACHTIG!?

We lezen in de Bijbel dat God de aarde heeft gemaakt, Prachtig!  Hoe gaan de mensen daarmee om? Is de aarde nog wel zo Prachtig? Wat kunnen wij doen om goede rentmeesters te zijn? Elke maand hebben we samen stil gestaan bij Gods schepping en hoe wij voor de aarde zorgen. Tijdens het schooljaar 2019-2020 gebruiken we het thema Prachtig!? hiervoor.

NoorderBasis_Jaarthema_Prachtig

Jaarthema ZIEN

Van de Here leren we dat we Hem moeten liefhebben en onze naaste als onszelf. Omzien naar elkaar en daarbij Zijn liefde doorgeven, vindt de Here belangrijk. ZIEN is het jaarthema van schooljaar 2018/2019 geweest. Samen gingen we ontdekken wat de Bijbel ons leert over zien.

Jaarthema_Zien

Jaarthema IK BEN...

Het schooljaar 2017/2018 was ons jaarthema: ‘Ik ben…’. Op vele verschillende manieren laat God zien wie Hij voor ons is. Vanuit dit thema stonden we op al onze scholen stil bij wie God voor ons is. Onze kinderen mogen weten dat ze een geliefd kind van God zijn: ‘Ik ben geliefd’.

jaarthema_ikben-1
Back To Top